Bananbröd

Godmorgon, äntligen helg och mys för hela slanten! Det här brödet bakade jag i morse! 



Bananbröd 

3 ägg 
125g kvarg 
Lite avgavesirap 
2 mogna bananer 
1tsk kanel 
1kryddmått hel kardemumma 
1kryddmått vaniljpulver 
1 1/2 dl grahamsmjöl 
4tsk bakpulver 
En nypa salt 
Smör och kokosflingor till formen 
Solrosfrön 

Ugnen ska vara på 175 grader. 
Mixa ägg, kvarg, sirap, banan, kanel och kardemumma. Blanda ihop mjöl, salt, bakpulver och vaniljpulver i en bunke och vänd sedan ner det i smeten. 

Smöra en lämplig form och 'bröa' med kokos. Häll ner smeten och baka av i ugnen i 30-40 minuter. Låt svalna innan du skär i den! 

Bon apetito! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: